Offerte
Event materiaal huren

Vlaggenmast huren

Wil je een vlaggenmast huren voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Bij VM Events bieden we hoogwaardige kwaliteit vlaggenmasten aan die geschikt zijn voor elk project.

  • Flexibele opties en ruime voorraad
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze vlaggenmasten worden enkel voor evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Ruime voorraad
Snelle levering
Uitsluitend voor evenementen
Eenvoudige installatie

Kwalitatieve vlaggenmasten

Kwalitatieve- en schone mobiele vlaggenmasten

Event only

De vlaggenmasten van VM Events zijn veilig en schoon voor ieder evenement. De vlaggenmasten worden alleen op events ingezet.

vlaggenmast huren evenement

Hoogwaardige Vlaggenmast verhuur voor elk evenement

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor elk evenement? Bij VM Events bieden we hoogwaardige vlaggenmasten aan die aansluiten voor elk evenement. Of dit nou een vlaggenmast voor een festival of markt is, materialen van VM Events kom je op veel evenementen tegen. Naast vlaggenmasten, kun je ook bij VM Events terecht voor (onder andere) dixi en festival hekken. Met onze flexibele opties kun je moeiteloos je evenement inrichten, zonder de last van hoge investeringskosten.

  • Schadevrij
  • Kwalitatieve masten
  • Eenvoudig te plaatsen

Wil je indruk maken op je klanten met een professionele uitstraling? Door onze schone en events-only vlaggenmasten te huren voeg je een vleugje professionaliteit toe, wat kan bijdragen aan een positieve merkervaring. 

 

Offerte aanvragen

Specificaties vlaggenmasten

Hoogte7 meter
Afmetingen150x225 cm
MateriaalPolyester
Type mastStandaard, anti-diefstal, liersysteem
OptioneelMastbakken

Typen vlaggenmasten

Wil je indruk maken op jouw evenement en een goede zichtbaarheid van je merk? Kies voor één van de typen vlaggenmasten van VM Events! Een festival is niet compleet zonder vlaggen van jouw merk. Vestig de aandacht met de vlaggenmasten van VM Events. 

De vlaggenmasten van VM Events zijn van een hoog niveau en worden uitsluitend ingezet op evenementen! Ook worden ze goed onderhouden. Wij bieden verschillende typen vlaggenmasten aan. Op deze manier, kunnen we de mast leveren die aansluit bij jouw situatie. 

Verschillende typen vlaggenmasten

  • Standaard vlaggenmast
  • Anti-diefstal vlaggenmast
  • Vlaggenmast met inwendige lier

Plaatsing vlaggenmast

Je kunt ervoor kiezen om de mast in de grond te plaatsen, maar ook kun je kiezen om de vlaggen in een mastbak te plaatsen. Voor evenementen wordt vaak gekozen voor zo'n mastbak. Hierdoor hoeft de mast niet in de grond geplaatst te worden. Meer weten over de mogelijkheden? We horen graag van je! Samen stampen we jouw idee uit de grond!

Offerte aanvragen
Event materiaal huren

Samenwerkingen

Vlaggenmast huren

Kies voor slimme zakelijke oplossingen en huur een mobiele vlaggenmast bij VM Events. VM Events ontzorgt. Van levering tot plaatsing, onderhoud en het ophalen van materialen; alles wordt door ons verzorgd. Wil je een vlaggenmast huren? Of ben je op zoek naar onze andere materialen, zoals sanitair of verlichting? Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
evenement materiaal verhuur heerenveen live

Veelgestelde vragen over vlaggenmast huren

Kan ik vlaggenmasten huren in Friesland?

Vlaggenmasten kun je bij VM Events huren. Wij leveren in heel Nederland, maar zijn gevestigd in het Noorden. We leveren veel vlaggenmasten bij verschillende festivals, evenementen en dorpsfeesten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Kan ik een vlaggenmast huren voor een eenmalig evenement?

Het is zeker mogelijk om een vlaggenmast te huren voor een eenmalig evenement. Naast mobiele vlaggenmasten, kun je ook bij ons terecht voor andere materialen. Heb je bijvoorbeeld foldtables, lichtmasten, evenementenhekken, sanitair en meer nodig? Wij helpen graag met kwalitatief sterk materiaal.

Ik wil een vlaggenmast huren, wordt deze geleverd en opgehaald?

Jazeker! Of je nou een toiletwagen, vlaggenmast, rijplaten of ander materiaal huurt, VM Events zorgt ervoor dat het materiaal wordt gebracht en haalt het ook weer op na afloop van het evenement.

Kan ik alleen een vlaggenmast huren in het Noorden?

VM Events levert materialen door heel het land. Naast verhuur in Friesland, Groningen en Drenthe leveren wij ook mobiele vlaggenmasten in andere delen van Nederland.

Wat voor typen vlaggenmasten kan ik bij jullie huren?

Wij bieden verschillende vlaggenmasten aan, passend bij jouw situatie! Kies uit een standaard vlaggenmast, anti-diefstal mast of een vlaggenmast met inwendige lier. Ook kun je bij VM Events een mastbak huren voor jouw vlaggensysteem.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30