Offerte
kassa unit huren geplaatst

De beste kassa unit huren?

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor uw tijdelijke verkoopactiviteiten? Bij VM Events bieden we hoogwaardige kassa unit verhuurdiensten die geschikt zijn voor elk evenement.

  • Flexibele opties
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze kassa units worden enkel voor evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Ruime voorraad
Van 2 tot 6 personen
Uitsluitend voor evenementen
Aandacht voor detail

Kassa

We leveren complete kassa units van 2 persoons tot 6 persoons.

MUNTVERKOOP

Ook eenvoudig gebruiken voor muntverkoop!

kassa unit huren met hekken

Hoogwaardige kassa units voor elk evenement

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor elk evenement? Bij VM Events bieden we hoogwaardige kassa unit aan die aansluiten voor elk evenement. Of dit nou een festival of markt is, materialen van VM Events kom je veel evenementen tegen. Met onze flexibele opties kunt u moeiteloos je evenement inrichten, zonder de last van hoge investeringskosten.

  • Inclusief afsluitbare kassalades
  • Met een handige balie
  • Met stoelen op hoogte

Wilt je indruk maken op uw klanten met een professionele uitstraling? Door onze kassa units te huren voeg je een vleugje professionaliteit toe aan de tijdelijke verkooplocatie, wat kan bijdragen aan een positieve merkervaring. Bovendien bieden wij uitgebreide technische ondersteuning en onderhoud, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder zorgen.

Offerte aanvragen

Specificaties Kassa Unit

Hoogte230 cm
Breedte250 cm
Diepte125 cm
InclusiefAfsluitbare kassalades
Balies
Stoelen op hoogte
Verlichting

Samenwerkingen

KASSA UNITS NODIG?

Kies voor slimme zakelijke oplossingen en huur een kassa unit bij VM Events. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw tijdelijke verkoop een boost kunnen geven. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
kassa unit huren bij festival

Veelgestelde vragen over Kassa units huren

Wat zijn de voordelen van het huren van een kassa unit?

Het huren van een kassa unit bij VM Events biedt een flexibele oplossing voor evenementen, pop-up winkels of tijdelijke verkooppunten, zonder de noodzaak van een grote initiële investering. Ideaal voor evenementen dus. Waarbij je tijdelijk jouw munt- of toegangsverkoop kan regelen.

Hoe werkt een gehuurde kassa unit en welke functies biedt het?

Gehuurde kassa units van VM Events zijn compleet geleverd met afsluitbare kassalades, balies en stoelen op hoogte. Toch nog meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom zijn kassa units essentieel voor grote evenementen?

Kassa units voor evenementen zijn ontworpen om de grote stroom aan bezoekers en transacties efficiënt te verwerken. Ze zorgen voor een vlotte doorstroom, minimaliseren wachttijden en bieden organisatoren real-time inzicht in de verkopen. Bovendien verhogen ze de professionaliteit van het evenement en verbeteren ze de algehele ervaring van de bezoekers.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30