Rijplaten huren

rijplaten huren

Rijplaten huren

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Bij VM Events kun je eenvoudig rijplaten huren. We bieden hoogwaardige en gewalste rijplaten aan die geschikt zijn voor elk event.

  • Goed onderhouden en gewalste rijplaten
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Met één telefoontje voor elkaar
Offerte aanvragen
Ruime voorraad
Recht en goed onderhouden
Uitsluitend voor evenementen
Rechte en goed onderhouden rijplaten
rijplaten huren walserij

Gewalste stalen rijplaten

In onze platenwalserij onderhouden wij onze rijplaten goed.

Specificaties rijplaten

Diverse lengte van 4, 5 en 6 meter. Verkrijgbaar in 1 tot 3,5 meter breedt. Het gewicht varieert van 360 tot 2400 kg.

rijplaten verhuur uitgelegde rijplaten

Huur rijplaten bij VM Events

Ben je op zoek naar rijplaten voor een stevige ondergrond bij verschillende evenementensituaties? Bij VM Events kunt u rijplaten huren van hoge kwaliteit die ideaal zijn voor elke situatie. Of u nu een evenemententerrein voorbereidt of een evenement organiseert, met de rijplaat verhuur van VM Events zorgt u voor een veilige en stabiele ondergrond.

  • Beschikbaar in stalen en kunststof rijplaten
  • Zowel stalen rijplaten huren als kunststof rijplaten huren behoren tot de mogelijkheden.
  • Bestand tegen zware belasting
  • Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen

Wilt je jouw evenement naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een professionele uitstraling? Door te kiezen voor rijplaat huren bij VM Events voeg j een niveau van professionaliteit en betrouwbaarheid toe, wat bijdraagt aan een positieve indruk bij jouw bezoekers, partners en klanten.

Offerte aanvragen

Stalen rijplaten huren

Stalen rijplaten zijn een uitstekende keuze voor evenementen die zware belastingen en intensief verkeer moeten kunnen dragen. Onze robuuste stalen platen bieden een sterke en stabiele ondergrond voor zware voertuigen, podiums, stands en meer. Bovendien zijn de rijplaten van VM Events bestand tegen zware weersomstandigheden, waardoor ze de betrouwbaarheid bieden die nodig is voor grootschalige evenementen. Door stalen rijplaten te huren bij VM Events profiteer je van de voordelen van een solide en veilige ondergrond zonder de grote kosten van de aanschaf van rijplaten.

Offerte aanvragen

Specificaties Stalen rijplaten

Lengte400, 500, 600 cm
Breedte100 tot 350 cm
Gewicht360 tot 2400 kg

Kunststof Rijplaten Huren

Voor evenementen die een lichtere en meer flexibele oplossing vereisen, zijn kunststof rijplaten een ideale keuze. Ze zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te installeren zijn, en ze bieden toch een betrouwbare ondergrond voor voetgangers en lichtere voertuigen. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van anti-slip texturen, wat bijdraagt aan de veiligheid van het evenement. Het huren van kunststof rijplaten bij VM Events kan niet alleen kostenbesparend zijn, maar biedt ook de flexibiliteit om het evenemententerrein aan te passen.

Offerte aanvragen

Specificaties Kunststof rijplaten

Lengte300, 400, 500 cm
Breedte70 of 100 cm
Gewicht55 tot 100 kg

Rijplaten geleverd bij recente events

Met onze jarenlange ervaring in evenementen, zijn onze events-only rijplaten al ruim ingezet. Hieronder een aantal mooie en unieke plaatsingen van onze rijplaten. 

Offerte aanvragen

Geweldige levering en plaatsing bij evenementen

Onze rijplaten kunnen zowel in overlap als strak tegen elkaar worden gelegd. De methode van plaatsing hangt sterk af van de conditie van de ondergrond, gebruik van de rijplaten en de persoonlijke wensen.

Wanneer de platen direct en koud tegen elkaar worden geplaatst, wordt het risico op struikelen verminderd. Deze aanpak zorgt voor een veiligere doorgang en een stabielere ondergrond voor voertuigen en evenementbezoekers. In overleg kiezen wij de juiste legtechniek voor de beste evenementervaring!

Offerte aanvragen

Rijplaat verhuur en levering

Kies voor slimme zakelijke oplossingen en kies voor rijplaten verhuur bij VM Events. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw evenement een boost kunnen geven. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement, festival of dorpsfeest een succes.

Offerte aanvragen
rijplaten verhuur en levering

Samenwerkingen

Veelgestelde vragen over rijplaten huren

Wat zijn de voordelen van rijplaten huren in plaats van kopen?

Rijplaten huren biedt een flexibele oplossing voor kortetermijnprojecten zonder de noodzaak van een langetermijninvestering. Dit maakt het huren van een rijplaat bijzonder kostenbesparend voor tijdelijke situaties, zoals evenementen, festivals, dorpsfeesten of bij theaters. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over opslag na gebruik. Dat regelen wij voor je.

Hoe verschillen stalen rijplaten huren van kunststof rijplaten huren qua toepassing en duurzaamheid?

Stalen rijplaten huren is ideaal voor zwaardere toepassingen en biedt een grotere draagkracht. Ze zijn duurzaam en bestand tegen zeer zware belastingen. Kunststof rijplaten huren is daarentegen lichter en flexibeler, waardoor ze geschikter zijn voor lichtere voertuigen en evenementen. Beide typen hebben hun unieke voordelen afhankelijk van de toepassing. Bij vragen leggen we je graag uit. Zodat je de beste rijplaten hebt voor jouw situatie.

Bij welke situaties is het aan te raden om een rijplaat te huren en welke soort rijplaat is het meest geschikt?

Rijplaat huren is aan te raden bij bouwprojecten, evenementen of elke situatie waarbij een tijdelijke, stabiele ondergrond nodig is. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Dit is onder andere afhankelijk van het gewicht en type voertuigen of machines kun je kiezen tussen stalen of kunststof rijplaten. Voor zwaarder materieel zijn stalen rijplaten vaak de beste keuze.

Hoe gaat het proces van rijplaat verhuur in zijn werk en welke kosten zijn hieraan verbonden?

Bij rijplaat verhuur kies je eerst het gewenste type en aantal rijplaten. Na overleg over de huurperiode en locatie worden de rijplaten geleverd. De kosten variƫren afhankelijk van type, aantal en huurduur, maar door te kiezen voor huren vermijd je hoge aanschafkosten.

Zijn er speciale voorwaarden of vereisten waaraan ik moet voldoen bij het huren van rijplaten?

De voorwaarden kunnen variƫren afhankelijk van de situatie en welke materialen je nodig hebt. Vaak wordt verwacht dat de rijplaten in dezelfde staat worden geretourneerd als bij levering. Wij ontzorgen je geheel van levering tot retourneren.

Kun je alleen rijplaten huren als je in Groningen, Friesland of Drenthe een evenement organiseert?

Nee hoor, wij leveren in heel Nederland rijplaten. Wij zijn gevestigd in Friesland, waardoor je onze rijplaten veel aantreft bij evenementen in deze regio. Naast onze rijplaten verhuur in Friesland, Groningen en Drenthe leveren wij dus voor heel Nederland.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen