Offerte
plaskruizen huren

Plaskruizen huren

Ben je op zoek naar plaskruis en wil je één plaskruis of meerdere plaskruizen huren voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Bij VM Events bieden we hoogwaardige kwaliteit plaskruizen en sanitair die geschikt zijn voor elk project.

  • Flexibele opties
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze plaskruizen worden enkel voor evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Officiële partner van Dixi
Tot 1500 plasbeurten
Ruime interne opvangbak
Direct leverbaar
plaskruis geplaatst

Specificaties Plaskruis

Geschikt voor 4 personen, reservoir 450 liter en tot 1500 toiletbezoeken

Event ONLY

Onze plaskruizen zijn veilig en schoon voor ieder evenement. Hufterproof, hard plastic en eenvoudig te plaatsen.

plaskruis geplaatst

Plaszuil huren

Ben je zoek naar plaskruizen of andere tijdelijke sanitaire oplossingen voor je volgende evenement, dorpsfeest, festival of andere buitengelegenheid? Kies voor het huren van een plaskruizen bij VM Events.

Bij VM Events bieden we verhuur hoogwaardige materialen en infrastructuur aan die aansluiten voor elk evenement. Of dit nou een festival of markt is, materialen van VM Events kom je veel evenementen tegen.

  • Flexibiliteit: Of je nu een groot project aanpakt of een kleinschalig evenement organiseert, onze plaskruizen en plaszuilen zorgen altijd voor voldoende verlichting. Ze kunnen handig gecombineerd worden met onze andere infrastructuur, zoals stroomvoorzieningen of hekwerken.
  • Kwaliteit: Onze plaskruizen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze altijd optimaal presteren, ongeacht de omstandigheden.
  • Duurzaamheid: We streven naar milieubewuste praktijken en zorgen ervoor dat onze plaskruizen voldoen aan moderne, milieuvriendelijke normen, waardoor ze een minimale impact op de omgeving hebben.
Offerte aanvragen

Specificaties van onze plaskruizen

Gebruik
Aantal sta plekken4
Aantal plasbeurten1500
Reservoir450 liter
Afmetingen
Lengte225 cm
Breedte120 cm
Hoogte120 cm
Gewicht
Leeggewicht125 kg
Overige
Eenvoudig te plaatsen
Geen water- rioolaansluiting nodig, wel mogelijk

Plaskruizen huren voor elke gelegenheid

Wil je indruk maken bij jouw bezoekers met een professionele uitstraling? Door onze schone en events-only plaskruizen te huren voeg je een professionaliteit toe, wat bijdraagt aan een positieve merkervaring. Ook handig te combineren met onze handwasbakken!

  • Festivals & Evenementen: Van kleinschalige buurtfeesten tot grote muziekfestivals; zorg dat bezoekers zich comfortabel voelen met voldoende plasgelegenheden.
  • Sportevenementen: Of het nu een marathon, voetbaltoernooi of fietsevent is, met onze urinoirs heb je tot in de laten uurtjes voldoende plasplekken.
Offerte aanvragen
toiletwagen verhuur met handwasmogelijkheid

Enkele Samenwerkingen

Makkelijk & snel geregeld

Het proces van een plaszuilen huren is simpel. Je kiest het aantal plaszuilen of geeft aan ons aantal bezoekers door, de leveringsdatum en de locatie. Wij zorgen voor de rest! Levering, plaatsing, onderhoud en uiteindelijk ook de ophaling; alles wordt door ons verzorgd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
levering vrachtwagen vm events

Veelgestelde vragen over plaskruizen huren

Kan ik bij VM Events ook plaskruizen kopen in plaats van huren?

Nee, dit is niet mogelijk. Bij VM Events verhuren we enkel materialen. Onze producten zijn voorzien van eigen logo, evenementen veilig en te huur voor langere periodes.

Wat zijn de voordelen van het huren van plaskruizen bij VM Events?

VM Events levert plaskruizen van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij hebben aandacht voor detail in zowel design als functionaliteit, afgestemd op evenementen. Onze 'Event-only' materialen garanderen dat de plaskruizen perfect zijn aangepast aan evenementen. Zonder dat je een dure investering hoeft te doen.

Waar leveren jullie de plaskruizen en plaszuilen?

Plaskruizen huren kun je bij VM Events. Wij leveren in heel Nederland, maar zijn gevestigd in het Noorden. We leveren veel bij festivals, dorpsfeesten en evenementen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30