Offerte
toiletwagen verhuur

De beste toiletwagen verhuur

Op zoek naar een betrouwbare oplossing sanitaire voorziening voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Toiletwagens die wij verhuren bij VM Events zijn hoogwaardige materialen aan die geschikt zijn voor elk evenement.

  • Flexibele opties
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze toiletwagen verhuur worden enkel op evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Ruime voorraad
Snelle levering
Uitsluitend voor evenementen
Aandacht voor detail

Schone toiletwagens

Handwasbakken, plaskruizen of watertank nodig? Ook dat is mogelijk.

Specificaties toiletwagen

Voorzien van wasbak, spiegel en handdroger

Diverse afmetingen zoals 7, 12 en 14 persoons

toiletwagen verhuur met dixie

Toiletwagen verhuur voor elk evenement

Op zoek naar een betrouwbare oplossing en correcte levering van uw sanitaire voorzieningen voor elk evenement? Bij VM Events bieden we hoogwaardige sanitaire voorzieningen aan die aansluiten voor elk evenement. Of dit nou een festival of markt is, materialen van VM Events kom je veel evenementen tegen. Met onze flexibele opties kunt u moeiteloos je evenement inrichten, zonder de last van hoge investeringskosten. Wij leveren onder andere:

  • 12 persoons wc unit met MIVA
  • 14 persoons WC Unit
  • Gedeelde wagens (dames en heren)
  • Dixi's
  • Plaskruizen
  • Mindervalide toiletten

Wilt je indruk maken op uw klanten met een professionele uitstraling? Door onze schone en events-only sanitairwagens te huren voeg je een vleugje professionaliteit toe, wat kan bijdragen aan een positieve merkervaring. 

Offerte aanvragen

Samenwerkingen

Toiletwagen verhuur

Kies voor slimme zakelijke oplossingen en huur een toiletwagen bij VM Events. Eventueel met losse handwasbakken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw tijdelijke verkoop een boost kunnen geven. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
toiletwagen verhuur met handwasmogelijkheid

Veelgestelde vragen over toiletwagen verhuur

Wat is inbegrepen in de toiletwagen verhuur?

Bij het huren van een toiletwagen zijn meestal basisvoorzieningen zoals toiletpapier, handzeep en handdrogers inbegrepen. De specifieke kenmerken kunnen per unit verschillen, van basisunits tot luxueuze opties met extra faciliteiten zoals spiegels en zelfs klimaatregeling.

Hoeveel toiletwagens heb ik nodig voor mijn evenement?

Het aantal benodigde toiletwagens hangt af van verschillende factoren zoals het aantal verwachte gasten of bezoekers, de duur van het evenement en de aan- of afwezigheid van andere sanitaire voorzieningen. Een algemene richtlijn is om ten minste één toiletwagen te huren voor elke 100 gasten/bezoekers voor een evenement van enkele uren.

Als ik een toiletwagen huur, wordt deze geleverd en opgehaald?

Ja zeker! Bij VM Events wordt de toiletwagen op de gewenste locatie geleverd en na afloop van het evenement weer opgehaald.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30