Offerte
stage barriers huren

Stage barriers huren

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Bij VM Events bieden we hoogwaardige evenementenmaterialen aan die geschikt zijn voor elk project.

  • Flexibele opties
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze stage barriers worden enkel voor evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Top kwaliteit stagebarriers
Snelle levering
Grijs en zwart verkrijgbaar
Complete evenementoplossing
stage barrier met geluidsman

Schone Stage barriers

Juiste oplossing voor veiligheid en afbakening.

Stage barriers  Specificaties

Stage barriers van 100 x 120 x 120 cm en 35 kilogram.

Specificaties stage barriers


Afmetingen in CM (L x B x H)
100 x 120 x120
Gewicht per stuk35 kg
EigenschappenOnbeperkt koppelbaar
Inklapbaar
KleurenZwart en grijs
MateriaalAluminium

Zwarte stage barriers

Voor evenementen waar uitstraling belangrijk is, bieden onze zwarte stage barriers de perfecte oplossing. Deze stage barrières zijn onder andere geschikt voor concerten, festitvals en modeshows. De zwarte afwerking verhoogt de uitstraling van het evenement, terwijl de robuuste constructie ervoor zorgt dat de veiligheid van artiesten en publiek gewaarborgd blijft.

 

Offerte aanvragen

Grijze stage barriers

Onze grijze stage barriers zijn de ideale keuze voor verschillende evenementen. Festivals, markten, dorpsfeesten of andere evenementen waar veiligheid en professionaliteit centraal staan. Deze robuuste en betrouwbare barrières bieden een uitstekende bescherming voor artiesten en publiek, terwijl ze tegelijkertijd een strakke uitstraling behouden. Dankzij hun aanpasbare hoogte en lengte kunnen ze naadloos worden geïntegreerd in verschillende podiumomgevingen. Met onze grijze stage barriers kun je niet alleen de veiligheid garanderen, maar ook de uitstraling van jouw evenement verbeteren.

Offerte aanvragen

Ingezet bij evenementen

Met onze jarenlange ervaring in evenementen, zijn onze events-only stage-barriers al ruim ingezet. Hieronder een aantal mooie plaatsingen van onze stage barriers. 

Offerte aanvragen
geplaatste stage barriers

Hoogwaardige Stage Barriers voor elk evenement

Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor elk evenement? Bij VM Events bieden we hoogwaardige stagebarriersen aan die aansluiten bij elk evenement. Of dit nou een festival of markt is, materialen van VM Events kom je veel evenementen tegen. Met onze flexibele opties kunt u moeiteloos je evenement inrichten, zonder de last van hoge investeringskosten.

  • Zwart en grijs verkrijgbaar
  • Deukvrij
  • Eenvoudig te koppelen
  • Voetplaat voor extra stabilisatie

Wilt je indruk maken op uw klanten met een professionele uitstraling? Door onze schone en events-only stage barriers te huren voeg je een vleugje professionaliteit toe, wat kan bijdragen aan een positieve merkervaring. 

Offerte aanvragen

Samenwerkingen

Stage barriers verhuur

Kies voor slimme zakelijke oplossingen en huur een stage barriers bij VM Events. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw tijdelijke verkoop een boost kunnen geven. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
kassa unit huren bij festival

Veelgestelde vragen over Stage barriers huren

Kan ik stage barriers huren in Friesland?

Stage barriers kun je bij VM Events huren. Wij leveren in heel Nederland, maar zijn gevestigd in het Noorden. We leveren veel stage barriers bij wielerwedstrijden, festivals, dorpsfeesten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Waarom worden stage barriers gehuurd?

Het huren van stage barriers is essentieel voor het handhaven van veiligheid en orde tijdens grote bijeenkomsten of evenementen zoals concerten, festivals, of sportevenementen.

Wat zijn de voordelen en toepassingen van het huren van stage barriers?

Stage barriers zijn veiligheidsconstructies gebruikt om het podium van het publiek te scheiden tijdens evenementen, essentieel voor het waarborgen van de veiligheid van zowel artiesten als publiek.

Welke opties en kosten zijn er verbonden aan het huren van stage barriers?

De kosten van het huren van stage barriers verschillen per opdracht. Er zijn namelijk verschillende types stage barriers te huur zoals aluminium en stalen barriers. De kosten variëren op basis van type, huurperiode en eventuele extra services. Neem gerust contact met ons op en we doen een passend aanbod.

Zijn stage barriers en podiumhekken hetzelfde?

Stage barriers en podiumhekken zijn beide om een scheiding tussen het publiek en het podium te creëren. Ze ze verschillen in materiaal en robuustheid. Stage barriers zijn meestal gemaakt van sterkere materialen zoals staal en zijn ontworpen om grote menigten te weerstaan. Podiumhekken zijn vaak gemaakt van lichtere materialen en zijn geschikt voor kleinere evenementen. Beide types kunnen modulair zijn, maar stage barriers bieden vaak meer aanpassingsmogelijkheden.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30