Offerte

Over ons

Bij VM Events ademen we events. We zijn méér dan alleen een leverancier van eventinfrastructuur - we zijn echte eventbuilders. Van de eerste schets op papier tot de laatste klanken van een festival of dorpsfeest, we staan aan je zijde met expertise, ervaring en aandacht voor detail.

Offerte aanvragen

Eventondersteuning op maat

Bij ons vind je geen gebruikte bouwhekken met deuken en stuc - we leveren uitsluitend materiaal dat specifiek voor events wordt ingezet. Van rijplaten en brandschone hekken tot verlichting, toiletten en EHBO-posten, elk stuk van onze apparatuur en machines heeft als doel jouw evenement tot een succes te maken. Onze kracht ligt in het begrijpen van je behoeften en het bieden van passende, functionele oplossingen voor elke situatie.

Maar we stoppen niet bij het leveren van de apparatuur. Onze belofte omvat een proactieve houding en ondersteuning. We denken met je mee, anticiperen op mogelijke uitdagingen en zorgen dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Dit is geen extra service, maar onderdeel van ons standaardaanbod. Dankzij onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de branche zijn we in staat om de aspecten te zien die je misschien over het hoofd ziet, en zoeken we altijd naar de juiste oplossing.

Offerte aanvragen

Onderdeel van de VM Group

Als onderdeel van de VM Group, bedienen we een breed scala aan klanten binnen Europa - van particulieren tot multinationals en overheidsorganisaties. Onze klantgerichte aanpak en hoogwaardige materialen maken ons een vertrouwde partner voor zowel bedrijven als overheden.

Dus, of je nu een concert organiseert, een festival coördineert of een dorpsfeest voorbereidt, VM Events is er om je te helpen van een idee een onvergetelijke ervaring te maken. Wij zijn geen gewone leveranciers, wij zijn eventbuilders.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30