Offerte
plaskruizen huren

Urinoir huren

Ben je op zoek naar urinor en wil je één urinoir of meerdere urinoirs huren voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Bij VM Events bieden we hoogwaardige kwaliteit urinoirs en sanitair die geschikt zijn voor elk project.

  • Flexibele opties
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze urinoirs worden enkel voor evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Tot 200 plasbeurten
Ruime interne opvangbak
Direct leverbaar
Grote voorraad
plaskruis geplaatst

Specificaties Urinoir

Geschikt voor 4 personen, reservoir 450 liter en tot 1500 toiletbezoeken

Event ONLY

Onze urinoirs zijn veilig en schoon voor ieder evenement. Hufterproof, hard plastic en eenvoudig te plaatsen.

plaskruis geplaatst

Mobiele Urinoir verhuur

Ben je zoek naar urinoir of andere tijdelijke sanitaire oplossingen voor je volgende evenement, dorpsfeest, festival of andere buitengelegenheid? Kies voor het huren van een sanitair bij VM Events.

Bij VM Events bieden we verhuur hoogwaardige materialen en infrastructuur aan die aansluiten voor elk evenement. Of dit nou een festival of markt is, materialen van VM Events kom je veel evenementen tegen.

  • Flexibiliteit: Of je nu een groot project aanpakt of een kleinschalig evenement organiseert, onze urinoirs zorgen altijd voor voldoende verlichting. Ze kunnen handig gecombineerd worden met onze andere infrastructuur, zoals stroomvoorzieningen of hekwerken.
  • Kwaliteit: Onze urinoirs worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze altijd optimaal presteren, ongeacht de omstandigheden.
  • Duurzaamheid: We streven naar milieubewuste praktijken en zorgen ervoor dat onze urinoirs voldoen aan moderne, milieuvriendelijke normen, waardoor ze een minimale impact op de omgeving hebben.
Offerte aanvragen

Specificaties van onze Urinoirs

Gebruik
Aantal sta plekken1
Aantal plasbeurten200
Reservoir60 liter
Afmetingen
Lengte55 cm
Breedte29 cm
Hoogte91 cm
Gewicht
Leeggewicht6,3 kg
Overige
Eenvoudig te plaatsen
Geen water- rioolaansluiting nodig, wel mogelijk

Mobiele urinoir huren voor elke gelegenheid

Wil je indruk maken bij jouw bezoekers met een professionele uitstraling? Door onze schone en events-only urinoir te huren voeg je een professionaliteit toe, wat bijdraagt aan een positieve merkervaring. Ook handig te combineren met onze handwasbakken!

  • Festivals & Evenementen: Van kleinschalige buurtfeesten tot grote muziekfestivals; zorg dat bezoekers zich comfortabel voelen met voldoende sanitair.
  • Sportevenementen: Of het nu een marathon, voetbaltoernooi of fietsevent is, met onze urinoirs heb je tot in de laten uurtjes voldoende plasgelegenheden.
Offerte aanvragen
toiletwagen verhuur met handwasmogelijkheid

Enkele Samenwerkingen

Makkelijk & snel geregeld

Het proces van een mobiele urinoir huren is simpel. Je kiest het aantal urinoirs of geeft aan ons aantal bezoekers door, de leveringsdatum en de locatie. Wij zorgen voor de rest! Levering, plaatsing, onderhoud en uiteindelijk ook de ophaling; alles wordt door ons verzorgd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
levering vrachtwagen vm events

Veelgestelde vragen over een Urinoir huren

Kan ik bij VM Events ook urinoir kopen in plaats van huren?

Nee, dit is niet mogelijk. Bij VM Events verhuren we enkel materialen. Onze producten zijn voorzien van eigen logo, evenementen veilig en te huur voor langere periodes.

Wat zijn de voordelen van het huren van urinoir bij VM Events?

VM Events levert mobiele urinoirs van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij hebben aandacht voor detail in zowel design als functionaliteit, afgestemd op evenementen. Onze 'Event-only' materialen garanderen dat de urinoirs perfect zijn aangepast aan evenementen. Zonder dat je een dure investering hoeft te doen.

Waar leveren jullie de urinoirs?

Onze urinoirs huur je bij VM Events. Wij leveren in heel Nederland, maar zijn gevestigd in het Noorden. We leveren veel bij festivals, dorpsfeesten en evenementen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Zijn urinoirs en mobiele urinoirs hetzelfde?

Ja zeker! Ook voor ons, wij zijn er van de details, maar hierin zitten geen verschil. zijn grotere units voor meerdere gebruikers tegelijk, ideaal voor drukke evenementen. Plaszuilen zijn kleiner, voor één persoon, en bieden meer privacy en flexibiliteit in plaatsing. Urinoirs zijn efficiënter voor grote groepen, terwijl plaszuilen beter geschikt zijn voor verspreide of kleinere locaties. De keuze hangt af van de menigtegrootte en ruimtebeperkingen van het evenement.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30