Offerte
dixi huren

Dixi huren Dokkum

Wil je een Dixi huren voor jouw evenement, festival of dorpsfeest? Bij VM Events bieden we hoogwaardige dixi's die geschikt zijn voor elk project.

  • Flexibele opties
  • Geen last van hoge investeringskosten
  • Onze dixi's worden enkel voor evenementen gebruikt
Offerte aanvragen
Officiële partner van Dixi
Ruime voorraad
Snelle levering
Uitsluitend voor evenementen

Schone dixi's

Specificaties (LxBxH): 1,11 x 1,22 x 2,23 meter.
Voor 1 persoon
Tot 400 toiletbeurten

STANDAARD MEEDENKEN

Jarenlange ervaring in het verhuren van sanitaire oplossingen

dixi huren in gesloten ruimte

Waarom Een Dixi Huren in Dokkum?

Op zoek naar een praktische en hygiënische oplossing voor je volgende evenement, dorpsfeest, festival of andere buitengelegenheid? Kies voor het huren van een Dixi bij VM Events. Lees verder en ontdek waarom dit de perfecte keuze is voor jou.

Bij VM Events bieden we verhuur hoogwaardige materialen en infrastructuur aan die aansluiten voor elk evenement. Of dit nou een festival of markt is, materialen van VM Events kom je veel evenementen tegen.

  • Flexibiliteit: Of je nu een groot festival organiseert of een kleinschalig dorpsfeest hebt, met Dixi-toiletten zorg je altijd voor voldoende sanitaire voorzieningen. Handig te combineren met onze handwasbakken.
  • Hygiëne: Elke Dixi wordt grondig gereinigd en gedesinfecteerd voordat deze wordt geleverd, zodat je verzekerd bent van een schone en veilige omgeving.
  • Duurzaamheid: Met moderne, milieuvriendelijke technieken zorgen de Dixi-toiletten voor een minimale impact op de omgeving.
Offerte aanvragen

Specificaties dixi

Hoogte230 cm
Breedte112 cm
Diepte122 cm
Aantal personen1
Toiletbeurten400 keer
OptioneelHaal- en brengservice
WC en urinior
Wasbak
Hangslot

DIXI'S GELEVERD BIJ RECENTE EVENTS in Dokkum

Met onze jarenlange ervaring in evenementen, zijn onze events-only Dixi's al ruim ingezet. Hieronder een aantal mooie en unieke plaatsingen van onze Dixi's. 

Offerte aanvragen

Dixi voor elke gelegenheid!

Wil je indruk maken op uw klanten met een professionele uitstraling? Door onze schone en events-only Dixi's te huren voeg je een vleugje professionaliteit toe, wat kan bijdragen aan een positieve merkervaring.

  • Festivals & Evenementen: Van kleinschalige buurtfeesten tot grote muziekfestivals; zorg dat bezoekers zich comfortabel voelen met voldoende toiletfaciliteiten.
  • Sportevenementen: Of het nu een marathon, voetbaltoernooi of fietsevent is, met een Dixi in de buurt kunnen deelnemers en toeschouwers altijd naar de wc wanneer nodig.
Offerte aanvragen
plaskruizen dixi verhuur

Enkele Samenwerkingen

Makkelijk & snel geregeld

Het proces van een Dixi huren is simpel. Je kiest het aantal toiletten dat je nodig hebt, de leveringsdatum en de locatie. Wij zorgen voor de rest! Levering, plaatsing, onderhoud en uiteindelijk ook de ophaling; alles wordt door ons verzorgd.. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Neem gerust contact of vraag een offerte aan en maak van jouw evenement een succes.

Offerte aanvragen
dixi huren met handwasbakken

Veelgestelde vragen over dixi's huren

Hoe vaak wordt de Dixi gereinigd tijdens de huurperiode?

Dit hangt af van de duur van de huurperiode en de specifieke behoeften van het evenement of project. Voor kortdurende evenementen is een eenmalige reiniging vaak voldoende. Voor langdurige projecten of evenementen kunnen we regelmatige schoonmaakdiensten aanbieden, zoals wekelijks of zelfs dagelijks. Neem contact op voor een aangepast reinigingsschema.

Is het mogelijk om een Dixi te huren voor langere periodes, zoals enkele maanden?

Ja, het is zeker mogelijk om een Dixi te huren voor langere periodes. Afhankelijk van de duur en het doel van de huur kunnen we speciale tarieven en diensten aanbieden. Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat.

Zijn dixi's en dixies huren hetzelfde?

Is er een verschil tussen Dixi en Dixie huren? Nou, nee! Maar let op: het is officieel Dixi. Bij ons huur je de échte Dixi, zonder typefouten.

VM Events

Bij VM Events bieden alleen topkwaliteit materialen specifiek voor evenementen, van hekken, lichtmasten tot EHBO-posten. We begrijpen jouw behoeften en bieden passende oplossingen voor elk festival, evenement, dorpsfeest en meer. Onze service gaat verder dan alleen leveren; we denken proactief met je mee. Als onderdeel van de VM Group bedienen we zowel particulieren als multinationals in Europa. VM Events transformeert jouw ideeën naar onvergetelijke ervaringen als echte 'eventbuilders'.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30