Offerte
Toegangsluis closeup

Toegangsluis

Toegangssluizen zijn een essentieel onderdeel van de logistiek en veiligheid bij evenementen en festivals. Wij hebben ruime ervaring in toepassen van efficiënte toegangsluizen. 

  • Helpt de bezoekers te reguleren
  • Gecontroleerde toegang garanderen
  • Voor klein en grootschalige events
  • Waarborg de veiligheid voor jouw bezoekers
Offerte aanvragen

Personen toegangsluis voor evenementen

Wij hebben ervaringen met diverse evenementen. Het is vooral belangrijk om rekening met het aantal bezoekers te houden. Wij kijken vaak naar diverse aspecten.

Kleine evenementen

Voor kleine evenementen, bijvoorbeeld een lokale bijeenkomst, een concert met een beperkt aantal bezoekers, of een kleinschalige beurs of dorpsfeest. Efficiënt in ruimte en vlotte doorstroming.

Middelgrote evenementen

Middelgrote evenementen, zoals regionale festivals, conferenties, of sportevenementen:

Hier worden onze sluizen gebruikt

Grote evenementen

De grotere evenementen zijn muziekfestivals, internationale conferenties of sportwedstrijden. Hierbij heb je vaak meer dan 5000 bezoekers. Wij zorgen dat jouw doorstroming goed blijft lopen. Wij houden vooral rekening mee met de volgende aspecten:

De kosten voor het huren van een toegangsluis

Bij het plannen en organiseren van een evenement speelt het budget een cruciale rol, en de kosten voor toegangssluizen maken daar vaak een belangrijk onderdeel van uit. De prijs van toegangssluizen kan sterk variëren afhankelijk van diverse factoren, waaronder het type sluis, de technologie, en de schaal van het evenement. Hieronder een overzicht van de belangrijkste kostenposten en overwegingen bij het budgetteren voor toegangssluizen.

Een aantal voorbeelden van toegangssluizen

Bij VM Events hebben wij ruime ervaring in het opbouw van evenementen en natuurlijk ook crowd control. Wij bebrijpen de behoeftes bij diverse festivals, evenement en dorpsfeesten. Waardoor wij altijd maatwerk geven voor elk event. Wij denken actief met je mee en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor bezoekers! 

Offerte aanvragen

Wat is een toegangsluis

Een toegangsluis, ook wel bekend als een toegangspoort of entreepoort, is een gecontroleerd doorgangssysteem dat wordt gebruikt om de toegang tot een evenement of locatie te regelen. Het systeem kan verschillende vormen aannemen, zoals tourniquets, schuifdeuren of dranghekken, en wordt vaak gecombineerd met toegangsbewijzen, zoals polsbandjes of tickets, om de toegang te controleren.

Voordelen van een toegangsluis op evenementen


Veiligheidscontrole

Toegangssluizen zorgen voor een gecontroleerde instroom van bezoekers, waardoor de beveiliging kan controleren op ongewenste voorwerpen en personen.

Efficiëntie

Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen zoals scankoppelingen met tickets of RFID-tags, wordt de doorstroming van bezoekers versneld en lange wachttijden verminderd.

Dataverzameling

Moderne toegangssluizen kunnen gegevens verzamelen over bezoekersaantallen, piektijden, en andere relevante statistieken, wat nuttig kan zijn voor organisatorische doeleinden en toekomstige evenementenplanning.

opbouw van toegangsluis met dranghek

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij zijn echte eventbuilders. Wij helpen je graag met het opbouwen van events. Wij zorgen voor concurrerende prijzen, snelle levering en afspraak is afspraak. Toch nog vragen? Wij helpen je graag op weg! 

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Michel adviseert en denkt met je mee!
Offerte aanvragen
Binnen 3 dagen binnen!
Contact opnemen
Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30